X-Men šišanje: Džejms Mekavoj postao ćelavac!

Izvor: Scandal.rs, 10.Maj.2015, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

X-Men šišanje: Džejms Mekavoj postao ćelavac!

Glumac Džejms Mekavoj je planirao da obrije glavu mesecima i sada je to i uradio, a “Professor X f” konačno dobija svoj klasični izgled sa obrijanom glavom.

Još u septembru glumac je objavio da će “X-Men: Apocalypse” biti prvi film koji će prikazati njegov lik Čarlsa Ksaviera kao ćelavog kako je i opisan u stripovima X-Men. Pre dva dana je reditelj Brajan Singer postavio na svom Instagram profilu fotografiju Mekavoja na zadatku.

Profesor >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << X se vraća na velike ekrane 27. maja 2016. kada se očekuje premijera filma u kome će igrati i deo stare ekipe Majkl Fasbinder i Dženifer Lorens.

Do premijere iduće godine, britanskom glumcu će porasti kosa, ali ni bez nje ne izgleda loše?

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.