“X Faktor”: Upoznaćete drugačiju Aleksandru Kovač

Izvor: Scandal.rs, 10.Maj.2015, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“X Faktor”: Upoznaćete drugačiju Aleksandru Kovač

Jedina dama u žiriju “X Faktora” Aleksandra Kovač večeras bira svoje finaliste i obećava: “Upoznaćete novu, drugačiju Aleksandru”!

Večeras će biti emitovana još jedna uzbudljiva epizoda faze takmičenja “Kuće sudija”, kada će biti poznato koji kandidati iz Tončijeve i Aleksandrine grupe nastavljaju takmičenje u “X faktoru” u uživo emisijama!

Nakon što je izabrala svoju idelanu šestorku, mentor Aleksandra Kovač moraće se večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << oprostiti od tri svoja kanidata.

“Mislim da će ovo biti uzbudljiv i težak dan, ali moram da kažem da se najbolji uvek lako preoznaju”, kaže ona i naglašava da je možda i bitnije od vokalnih sposobnosti kakav je neko čovek jer, kako kaže, publika to prepoznaje i nagrađuje.

“Do sada sam pokazala svoju duhovitu stranu, sada ćete upoznati jednu novu, drugačiju Aleksandru. Neću praštati ni jednu grešku! Pošto nas čeka faza takmičenja u kojoj će prtisak biti ogroman važno mi je da imam kandidate koji su sposobni da izdrža taj pritisak, koji su spremni da u najtežim trenucima daju svoj maksimum i očekujem da kandidati koji sa mnom budu radili budu pobednici!”, iskreno kaže Kovačeva.

Da podsetimo, Aleksandri večeras u konačnoj odluci pomaže makedonska pevačica Kaliopi, dok je gost sudije Tončija Huljića njegov dugogodišnji prijatelj i kolega Petar Grašo.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.