X Factor Adria: Tematsko veče MOJ IZBOR! Finalisti pevaju omiljene pesme!

Izvor: Svet plus, 05.Jun.2015, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

X Factor Adria: Tematsko veče MOJ IZBOR! Finalisti pevaju omiljene pesme!

I ove nedelje i ponedeljka od 21h na Prvoj uživaćemo u vrhunskim interpretacijama finalista najpopularnijeg pevačkog šou programa u regionu "X Factor Adria".

Finale je sve bliže, kandidati vredno pripremaju nastupe zajedno sa svojim mentorima, a ove nedelje i ponedeljka slušaćemo pesme po izboru finalista! Ovonedeljna tema „Moj izbor“ bila je veoma inspirativna za takmičare, budući da će se svako predstaviti svojom omiljenom pesmom: "Mnogo nam se sviđa ovonedeljna >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << tema. Izabrala sam jednu zavodljivu kompoziciju koja mi se privatno jako dopada. Želim pokazati I drugu stranu mene koja nije samo u baladama. Ova pesma je dosta sexy i takav je i aranžman", kaže Iva Ćurić, dok je Bobi Mojsovski odabrao pesmu na makedonskom jeziku: "Pevao sam pesme na engleskom, srpsko-hrvatskom, sada mislim da je pravo vreme da pevam neku pesmu na makedonskom jeziku. Jedva sam čekao ovaj trenutak - da pevam pesmu po sopstvenom izboru, daću sve od sebe da prođem u dalji tok takmičenja!"

Momci iz grupe 9Control pripremaju svetski nastup: “Pevaćemo zanimljiv mix dva svetska hita koja privatno obožavamo da slušamo! Kao I do sada očekujte eksploziju na sceni!”.  I ostali finalist vredno rade na svojim nastupima, a kako saznajemo slobodno vreme gotovo I da nemaju. “Intenzivno se pripremamo, probe su svakoga dana, vežbamo sa vokalnim trenerima, ali I sa koreografom. Napredujemo iz dana u dan sve više. Ove nedelje priredićemo pravi pevačko-scenski užitak! Videćemo šta će reći mentori” – kažu takmičari popularnog šoua.

Podsetimo, nova epizoda "X Factora" na programu je u nedelju I ponedeljak od 21h na Prvoj TV, a ko će ove nedelje naći u “Pesmi spasa“ zavisi i ovoga puta od glasova publike, zato glasajte za svoje favorite!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.