WhatsApp uvodi novu opciju: Greške sada možete ispraviti!

Izvor: Svet plus, 27.Apr.2017, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WhatsApp uvodi novu opciju: Greške sada možete ispraviti!

WhatsApp, kao i mnoge druge aplikacije, vredno radi na unapređenju i poboljšanju sebe kako bi korisnici bili zadovoljniji uslugom. Jedna opcija bi posebno mogla da vam se svidi.

Naime, WhatsApp konačno radi na tome da poruke koje pošaljemo greškom ili se pokajemo što smo je poslali, izbrišemo i to čak do pet minuta nakon što smo je poslali. Ova opcija je postojala privremeno u beta verziji aplikacije i još uvek nije sigurno da će biti otvorena za upotrebu, ali postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nada. Prošle godine WhatsApp je testirao unsend opciju samo kada druga osoba još nije videla poruku.

Nova verzija aplikacije trebalo bi da ima i opciju sa podelom lokacije, novim prečicama za fontove, promena broja koja bi trebalo da ukaže korisnicima kada su njihovi kontakti promenili broj telefona.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.