Vredi čekati: Huawei predstavlja Honor 4A telefon 21. jula!

Izvor: Scandal.rs, 18.Jul.2015, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vredi čekati: Huawei predstavlja Honor 4A telefon 21. jula!

Prošlo je neko vreme od kako je Huawei predstavio Honor 7 telefon, ali se sada kineski gigant sprema za objavu novog telefona iz Honor serije.

Naime, GSM Insider je dobio tizer iz kompanije kojim se najavljuje da će Honor 4A biti predstavljen 21. jula tokom Huawei Summer Whirlwind Festival događaja. Imajući u vidu tizer, očekuje se da telefon bude dizajniran tako da ponudi bolje iskustvo u pogledu muzike.

Ništa nije otkriveno u pogledu specifikacija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ali se očekuje da Huawei Honor 4A bude negde između Honor 4X i Honor 4C telefona. Honor 4C na primer ima 5-inčni ekran HD rezolucije, Snapdragon 615 čipset, 2 GB RAM i 8 GB interne memorije kao i kameru od 13 megapiksela.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.