Volite Zeka Efrona? Upoznajte njegovog zgodnog mlađeg brata

Izvor: Svet, 08.Jul.2015, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volite Zeka Efrona? Upoznajte njegovog zgodnog mlađeg brata

Volite Zeka Efrona? Čekajte tek da vidite njegovog brata…
Krv nije voda, to je sasvim sigurno, pa nismo ni mi mnogo iznenađeni kada smo saznali da Zek Efron ima brata koji je podjednako zgodan kao i ovaj holivudski glumac.
Ipak, iznenadilo nas je što je njegov brat do sada bio „dobro čuvana tajna“.

Ali Zek je odlučio da sada svetu predstavi svog mlađeg brata. Kada kažemo mlađeg, mislimo na dvadesettrogodišnjeg Dilana koji očigledno neretko trenira >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sa svojim bratom.
Vidi se da im je i osmeh bez premca deo porodičnog nasleđa, kao i neodoljiva talasasta kosa.
A ukoliko se pitate kako su Zek i Dilan izgledali kao dečaci, nema potrebe da mnogo razmišljate. Zek se i za to pobrinuo!

 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Volite Zeka Efrona? Upoznajte njegovog zgodnog mlađeg brata

Izvor: Scandal.rs, 08.Jul.2015

Volite Zeka Efrona? Čekajte tek da vidite njegovog brata…..Krv nije voda, to je sasvim sigurno, pa nismo ni mi mnogo iznenađeni kada smo saznali da Zek Efron ima brata koji je podjednako zgodan kao i ovaj holivudski glumac...Ipak, iznenadilo nas je što je njegov brat do sada bio „dobro čuvana...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.