Voditelj “Dnevnika” pokazao 8 godina mlađu devojku! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Okt.2016, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditelj “Dnevnika” pokazao 8 godina mlađu devojku! (FOTO)

Voditelj RTS-ovog "Dnevnika", Vladimir Jelić, jedno je od zaštitnih lica Javnog servisa Srbije, a svoj privatni život drži podalje od kamera, pa je njegova lepša polovina javnosti manje poznata. 

Vladimir je nedavno napunio 41 godinu, već deset godina je zaposlen na RTS-u i prepoznatljivo lice u svakom domu u Srbiji.

U skladnoj je vezi sa osam godina mlađom Jovanom Filipović iz Novog Sada, a pošto je aktivan na društvenim mrežama, ponekad podeli neki romantični >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << trenutak sa prijateljima.

Jovana i Vladimir žive pod istim krovom u Beogradu, a na svakoj slici izgledaju zaljubljeno i srećno, pa mnogi pretpostavljaju da će uskoro stati na ludi kamen.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.