Vodimo vas u bioskop - ne propustite sjajnu komediju Seksi snimak (Video)

Izvor: Svet plus, 14.Avg.2014, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas u bioskop - ne propustite sjajnu komediju Seksi snimak (Video)

Portal Svet Plus i distributerska kuća Tuck vas i ovog četvrtka, 14. avgusta, vodi u bioskop, na projekciju urnebesnog filma "Seksi snimak" (Sex Tape), sa Kameron Dijaz i Džejsonom Sigelom u glavnim ulogama.

Glavni glumac Džejson Sigel objasnio je kako počinje zaplet u filmu: "Snimali su se iPad-om, sa idejom da to posle odgledaju jednom i teoretski - obrišu. Ali, Džej (Džejson Sigel) ga nije odmah obrisao. A kako Džej ima novu, moćnu, multifunkcionalnu aplikaciju, snimak >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << se šeruje na druge uređaje, koje su poklonili, mami, šefu, prijateljima i poštaru, svima koji ne bi trebali da ga vide".

A ko je dao ideju da se Eni i Džej snimaju dok isprobavaju sve poze iz knjige "Radosti seksa", pogledajte večeras u 20:10 sati. Pošaljite ime, prezime i kontakt telefon na email naše redakcije office@svetplus.com i osvojite dve ulaznice!

Autor: B.B.

Foto: TuckVision Srbija

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.