Voda sa česme ili iz flaše - koji je vaš izbor?

Izvor: Svet plus, 20.Apr.2016, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voda sa česme ili iz flaše - koji je vaš izbor?

Sigurno ste se svi ponekad zapitali koja je voda zdravija i da li je bolje kupovati flaširanu ili se ipak odlučiti za onu sa česme, i konačno imamo odgovor.

Ako ste se odlučili da kupujete flaširanu vodu, najbolje je da stalno menjate vrstu zato što je takva voda visoko mineralizovana, dok je voda sa česme u potpunosti zdrava i sadrži sve one uslove koje propisuje Pravilnik o higijenskoj ispravnosti vode za piće. Zato nju možete da pijete u neograničenim količinama. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Ovo je za portal Blic Žena izjavila doktorka Marina Mandić Miladinović. Takođe, ako koristite aparate za prečišćavanje vode, trebalo bi da znate da ti aparati jesu korisni i uklanjaju sve štetne materijale iz vode, ali takođe uklanjaju i one materijale koji su dobri po nas, kao što su kalcijum, kalijum, magnezijum i natrijum.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.