Izvor: Scandal.rs, 30.Jun.2014, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlado nije gej: Dobio čak i uverenje!

Nakon što je Vlado Georgiev na buran način reagovao na pitanje jedne Nišlijke da li je gej, oglasilo se uredništvo portala “GayEcho Web”, koje je pevaču dodelilo uverenje da voli suprotan pol. Prenosimo vam njihovo saopštenje. “Njegova seksualna orijentacija je u više navrata budila interes javnosti, ali nikada do sada reakcija nije bila ovako burna. [...]

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI RAT: Vlado Georgiev uzvratio gejevima!

Izvor: NaDlanu.com, 30.Jun.2014

Georgiev je od portala Gay Echo dobio uverenje o heteroseksualnosti, nakon što je prokomentarisao da ga je iznerviralo pitanje jedne Nišlijke, koja ga je pitala da li je gej...Ovo je poznati kantautor Vlado Georgiev poručio je homoseksualcima:

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.