Vladina verenica postala svetska prvakinja u fitnesu!

Izvor: Kurir, 23.Nov.2014, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladina verenica postala svetska prvakinja u fitnesu!

Samo ja znam kroz šta sam prošla da bih ovde stigla. Prvo mesto u Evropi po drugi put! Idemo dalje, rekla je Ana Marija

Ana Marija Žujović, koja je pre mesec dana odbranila titulu evropske prvakinje u fitnesu, postala je prva na svetu pobedivši prekjuče na svetskom takmičenju u hotelu „Golden naget“ u Las Vegasu.

Verenica voditelja Vladimira Stanojevića na istom takmičenju prošle godine u gradu neprestane zabave i kocke ostala je na petom mestu, ali je zato >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sad rešila da se popne na tron. I u tome je uspela.

- Samo ja znam kroz šta sam prošla da bih ovde stigla. Prvo mesto u Evropi po drugi put! Idemo dalje - rekla je Ana Marija nakon što je osvojila evropsko tlo, a onda je krenula u svetske pohode.

- Biti prva na svetu u Americi je najbolji osećaj koji sam doživela - poručila je putem Fejsbuka, gde je i zahvalila na podršci, pre svega dečku, majci, treneru i svima koji su učestvovali u njenim pripremama za prvenstvo.

Nakon poslovnih uspeha ova fitnes devojka iskoristila je priliku da se sa svojim verenikom provede u Vegasu.

(M. K. V.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Verenica Vlade Stanojevića postala svetska prvakinja u fitnesu!

Izvor: Press, 23.Nov.2014

Ana Marija Žujović, koja je pre mesec dana odbranila titulu evropske prvakinje u fitnesu, postala je prva na svetu pobedivši prekjuče na svetskom takmičenju u hotelu „Golden naget“ u Las Vegasu. . Verenica voditelja...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.