Viva Vops pobednici Bunt rock festivala

Izvor: Prva.rs, 14.Jun.2017, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viva Vops pobednici Bunt rock festivala

Audio i video produkciju spota potpisuje produkcija Fanki Mankiz http://www.fankimankiz.com/
Pogledajte spot "Uniformisani kriminalac“: 
O bendu:
Viva Vops postoji godinu dana, a sastavljen od članova koji se već 15 godina bave aleternativnom muzikom: Aleksandar Ćurčić, Marko Janković, Marko Trajkovski, Lazar Ilić, Đorđe Popović, Dušan Kalinić >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << i Miroljub Antić. Njihov stil se može najpribližnije opisati kao fuzija panka, roka, repa, metala i popa. Često repuju na rok i pank ritam, što čini njihov muzički stil prepoznatljivim.
Do sada su svirali na festivalima Devet, BArf, Starwood, u klubovima Fest, Dom omladine, a kao pobednike Bunt rock festivala, ovog leta očekuju ih svirke i na sledećim festivalima: Arsenal, Exit, Demo fest Banja Luka, Lake fest Nikšić, Zaječarska gitarijada, Šabački letnji festival, OK fest Tjentište, Palanački Dunav fest.
Nađite ih na Fejsbuku - https://www.facebook.com/vivavopsbeograd/

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Viva Vops pobednici Bunt rok festivala

Izvor: B92, 14.Jun.2017

Oni vole pivo i repuju na rok i pank ritam, a svojim singlom "Svuda pivo“ trijumfovali su na ovogodišnjem Bunt rock festivalu...Beogradski bend zanimljivog naziva Viva Vops nedavno je izbacio i svoj prvi spot za singl „Uniformisani kriminalac“, a u pripremi je i spot za numeru “Svuda pivo”....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.