Više od kantri devojke: Katy Perry šokirala izgledom na dodeli ACM nagrada

Izvor: Tracara.com, 05.Apr.2016, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od kantri devojke: Katy Perry šokirala izgledom na dodeli ACM nagrada

Katy na crvenom tepihu na dodeli ACM nagrada (foto: AKM-GSI) U nedelju uveče je na dodeli Academy of Country Music Awards nasupala sa Dolly Parton, te je posebnim stajlingom odala počast legendarnoj kanrti pevačici. Ipak, mnogi izbor odeće Katy Perry nisu dočekali sa odobravanjem. 31-godišnja zvezda je izgledala poput šećerne vune u kratkoj majici bledo roze boje, ispod metalik sakoa i suknje. Bile su tu i čarape sa širokom mrežom, ali su najveći utisak svima ostavile pink kaubojske čize >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << sa štiklom i kaiš sa istom šarom. Ovakva odevna kombinacija nikoga nije ostavila ravnodušnim (foto: AP) Devojka Orlanda Blooma se odlučila i za dramatičnu šminku i frizuru, baš po kakvima je poznata i njena kolegenica Dolly. Društvo na crvenom tepihu joj je pravio njen stilista Jeremy Scott, a kako je izgledao nastup dve pevačice na ACM nagradama, pogledajte ovde.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Na ovo od nje nismo navikli: Pevačica sve zbunila svojim stajlingom

Izvor: Tracara.com, 05.Apr.2016

Od nje smo navikli na savršenstvo, pa nas je ovakava odevna kombinacija pevačice šokirala (foto: AKM-GSI) Gwen Stefani važi za modnu ikonu kojoj se retko kada desi kiks u odabiru odeće. Ali, ona je pokazala da se ponekad rizik ne isplati, kada je nakon gostovanja u emisiji Saturday night live izašla...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.