Vidić prelomio preko jezika: Skidam kapu Karleuši

Izvor: Tracara.com, 09.Nov.2017, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić prelomio preko jezika: Skidam kapu Karleuši

Poznato je da Saša Vidić nema lepih reči za mnoge žene sa srpske estrade, pa i tako obavezno potkači u svojim izjavama. Modni kreator i društveni hroničar u novom intervjuu istakao je da ne postoji novac za koji bi oblačio jednu zvezdu – folk pevačicu Draganu Mirković. “Dragani Mirković nema pomoći, bez obzira na količinu para koju ima. Jao, lažem, pa ja sam joj radio dva spota krajem devedesetih, sad sam se setio. Tada sam bio mlad i trebale su mi pare. I jedino je tada na >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << nešto ličila,” rekao je on i dodao da novac nije merilo uspeha. “Kada bi (Dragana) plaćala nekoga da je sređuje i stilizuje, možda ne bi ni imala dvorac. Onda bi trošila na garderobu kao Jelena Karleuša. JK i ja nismo dobri, ali joj skidam kapu. Žena troši sve pare na krpice. Umem da se našalim i kažem da joj nema Duška, glodali bi svi u kući koru ‘leba.,” rekao je Vidić i iznenadio mnoge.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

PROSTA, JEFTINA I MASNA: Vidić brutalno IZVREĐAO Daru, a tek šta je rekao za Draganu i Karleušu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2017

Bez mere!..Kreator Saša Vidić poznat je po svojim oštrim kritikama koje upućuje na račun poznatih ličnosti. Vidić nema dlake na jeziku, pa često dobro "potkači" poznate dame i njihov stil jako strogo prokomentariše. Zbog toga je često dolazio u sukob sa mnogim pevačicama, koje nisu mogle...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.