Viber predstavlja paket ljubavi za one sa samopouzdanjem!

Izvor: Svet plus, 14.Feb.2022, 20:13

Viber predstavlja paket ljubavi za one sa samopouzdanjem!

Viber predstavlja paket ljubavi za one sa samopouzdanjem! Reći “Volim te” na Viberu će sada biti moguće i na beloruskom – kao 44. jeziku koji u ponudi Viberovim korisnicima širom sveta. 

Rakuten Viber predstavlja kampanju Ljubav sa samopouzdanjem u čast Dana zaljubljenih, koja će sadržati AR objective, stikere i višejezični čet bot pomoću kojih će korisnici aplikacije moći da izraze svoja osećanja kao nikada do sada

Rakuten Viber, globalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << lider u oblasti privatne i bezbedne razmene poruka i glasovne komunikacije predstavlja kampanju “Ljubav sa samopouzdanjem” uz više interaktivnih funkcija podesnih za zbližavanje njegovih korisnika na emotivnom planu. Među njima su zabavni AR objektivi za Dan zaljubljenih, lokalizovani stikeri na temu ljubavnih parova i čet bot koji uči ljubavnom izražavanju na preko 30 jezika sveta.

Kampanja “Ljubav sa samopouzdanjem” pojavljuje se u paru sa novom kampanjom kompanije “Viber sa samopouzdanjem” – započetom ovog meseca, koja će predstavljati jedan od stubova strategije komunikacije za 2022.

Preko trinaest AR objektiva za Dan zaljubljenih će biti dostupni tokom celog februara – sa zanimljivim vizualima poput naočara u obliku srca, kostima Kupidona, raznobojnih tapeta foto-kabina i ostalih. Tematski Viber objektivi će takođe moči da se skinu i sa Snepčeta – kao i Viberove platforme.

Viber je ovim povodom uspostavio partnerstvo sa Worddio, aplikacijom za leksičku edukaciju koja u sebi sadrži više od 270 hiljada ponuđenih reči na 30 jezika i opslužuje 2.3 miliona korisnika. Ovo rešenje će ponuditii lak i lep način da korisnici obogate svoj rečnik ljubavnih izraza – na nekom drugom jeziku osim svog.

Reći “Volim te” na Viberu će sada biti moguće i na beloruskom – kao 44. jeziku koji u ponudi Viberovim korisnicima širom sveta.

Viberovi stikeri zamenjuju hiljadu reči – što se ovom posebnom prilikom potvrđuje kroz najnoviji lokalizovani paket ljubavnih stikera, već dostupnim na stiker marketu aplikacije.

Rakuten Viber je posvećen tome da ljudima širom sveta pomogne da se povežu sa samopouzdanjem i grade trajne i ljubavlju-inspirisane odnose – bilo gde se oni nalazili na našoj planeti. Viberova platforma za razmenu poruka omogućava korisnicima da se međusobno povezuju i izraze svoja osećanja tokom meseca ljubavi. Kampanja “Viber sa samopouzdanjem” namenjena je zbližavanju ljudi putem brzih glasovnih ili pisanih poruka. Poduži spisak Viberovih funkcija za zaštitu privatnosti – poput enkripcije sa-kraja-na-kraj, nestajućih poruka i skrivenih četova našim korisnicima pružaju najviši nivo privatnosti tokom razmene privatnih poruka.

“Dan zaljubljenih je prilika da proslavimo ljudsku želju da se zbližavamo i pokažemo da nam je stalo do naših voljenih – što je sada moguće izraziti i putem aplikacije za razmenu poruka“, kaže Noja Polak, Viši direktor za marketing kompanije Rakuten Viber. „Posle nekoliko turbulentnih godina izazvanih pandemijom – tokom kojih su brojne porodice morale biti rastavljene – želeli smo da Viberovim korisnicima ponudimo platformu kroz koju bi podelili ljubav na najprisniji mogući način.“

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.