Vi ste maštali o dvoje ili troje dece? Oni su o 12!

Izvor: Prva.rs, 03.Dec.2015, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vi ste maštali o dvoje ili troje dece? Oni su o 12!

Bred Pit i Anđelina Džoli imali su VELIKE porodične planove... U svakom smislu velike, piše Huffingtonpost!
Oni, bar za sada, imaju šestoro dece: Medoks (14), Paks (12), Zahara (10), Šajlo (9) i blizanci Knoks i Vivien (7).
U jednom od svojih poslednjih intervjua koji je dao za "The Telegraph",  Bred Pit je otkrio da su planovi s početka njegove i Anđelinine veze bili da imaju mnogo više dece.
"Slušajte, Anđelina i ja smo želeli dvanastoro dece, ali na kraju ih >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << je šest", otkiro je glumac.
On se prisetio susreta sa porodicom svog fakultetskog kolege koji je imao sedam braće i sestara.
"Njegova mama je pravila doručak za sve, ležerno bacakajući jaja i palačinke u kuhinji i tada sam pomislio, i ja ovo želim"
U istom intervjuu Bred je otvoreno pričao i o radu sa Anđelinom na njenom novom flimu "Pored mora" u kojem igra uz suprugu, a ona je napisala i režirala. 
"Radio sam sa mnogim odličnim rediteljima i veoma sam izbirljiv kada je reč o njima, zato što na kraju dana su oni ti koji pričaju priču. Bitno mi je da znam da sam u dobrim rukama, a verujem Anđelini kada je moj život u putanju. Volim njene instinkte".

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.