Vesna Trivalić: Moramo da umemo da se šalimo na svoj račun!

Izvor: Svet plus, 29.Nov.2016, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Trivalić: Moramo da umemo da se šalimo na svoj račun!

Vesna Trivalić, jedna od najomiljenijih glumica na ovim prostorima, ponovo se pojavila pred publikom u filmu Stado, što je mnoge izuzetno obradovalo.

Vesna Trivalić, Zoran Cvijanović i Nataša Ninković, između ostalih, prihvatili su poziv svog kolege i prijatelja Nikole Koja da zaigraju u njegovom rediteljskom prvencu, filmu "Stado", koji je za kratko vreme otkako se prikazuje osvojio srca publike. Do sada, kako tvrde, nisu dobili nijednu lošu kritiku:"Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nisam čula nijednu lošu kritiku. Čula sam, odnosno uputili su dosta komplimenata" rekla je Vesna Trivalić na projekciji "Stada" u Nišu. Popularna glumica je dodala da je srećna što je dobila ovakvu ulogu i što je još jednom stala pred kamere sa svojim kolegom, Nikolom Kojom, ali smatra da ovo nije film samo o životu glumaca, već su svi radnici koji se bave javnim poslom u sličnom problemu kao i oni:"Da bi izgurali radni dan, moramo da umemo da se dobro pošalimo i na svoj račun i sa svojim životom" zaključila je ona za Exkluziv.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.