Izvor: Scandal.rs, 25.Feb.2017, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Rivas na meti lopova zbog bronzane biste Vojislava Šešelja!

Vesna Rivas godinama je bila na meti lopova zbog Vojislava Šešelja! Kako piše Kurir, pevačici su pljačkaši više puta provaljivali u stan u Batajnici kako bi se dočepali političareve biste iz njene dnevne sobe.

“Otkad se pročulo da učesnica Parova u kući drži bronzanu skulpturu predsednika Srpske radikalne stranke, mnogi pokušavaju da je se dočepaju. Ta bista je veoma vredna i Vesna je čuva kao unikat. S obzirom na to da se često hvalila da ima tu vrednu >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << stvar, nije ni čudo što su lopovi u jednom periodu nagrnuli na njenu zgradu”, priča jedna pevačicina komšinica i nastavlja:

“Vesna je bila u velikom problemu. Pre nekoliko godina, posle prve pljačke, doživela je šok. Sreća, pa joj nisu odneli Šešelja. Ona je bila van sebe jer je spavala dok je lopov harao njenim stanom. Sećam se da je zvala policiju. Kasnije je bilo još nekoliko sitnih pokušaja provale, ali bezuspešno. Čini mi se da ne bi podnela da joj neko ukrade Vojinu bronzanu glavu jer bi to za Vesnu bio jak udarac. Zamislite koliko je ta skulptura vredna kad noću ne može mirno da spava”, rekli su u pevačicinom komšiluku.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.