Vesna Rivas: Topalko me je molio da mu gledam u karte, evo šta sam videla…

Izvor: Svet, 09.Feb.2016, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Rivas: Topalko me je molio da mu gledam u karte, evo šta sam videla…

Do detalja je Vesna Rivas opisala kako je došlo do toga da ona gleda u karte Milanu Topaloviću Topalku.
Bili smo u studiju, u emisiji. Tri puta me je pitao, hoću li mu pogledati u karte. Zamolila sam organizatore da mi dozvole da odem do vile i uzmem karte. Znam ja šta njega muči. Mnogo je uložio u karijeru,a to mu se još nije vratilo. Topalko je sjajan pevač i momak, i njemu će doći dobar period u životu. Mora još malo da sačeka. Neće biti milioner, kako on to voli da kaže, ali imaće više para nego sada“, rekla je Vesna.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesna Rivas: Topalko me je molio da mu gledam u karte, evo šta sam videla…

Izvor: Scandal.rs, 09.Feb.2016

Do detalja je Vesna Rivas opisala kako je došlo do toga da ona gleda u karte Milanu Topaloviću Topalku...“Bili smo u studiju, u emisiji. Tri puta me je pitao, hoću li mu pogledati u karte. Zamolila sam organizatore da mi dozvole da odem do vile i uzmem karte. Znam ja šta njega muči. Mnogo je uložio...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.