Veselo i uz pesmu: Šaban obeležio slavu sa kolegama

Izvor: Svet, 22.Jan.2016, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veselo i uz pesmu: Šaban obeležio slavu sa kolegama

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić proslavio je krsnu slavu Svetog Jovana i na večeri mnoge kolege. Pevač se pre nekoliko meseci uselio u novu kuću na Dedinju i upravo je u njoj napravio slavlje i pozbao kolege.
Porodica Šaulić je oko 20 časova organizovala svečanu večeru, a kako se Šaban druži sa mnogo kolega, osim što se jelo i pilo, pevalo se, pa je slava potrajala do ranih jutarnjih sati, piše alo.rs.
Pevači Dragi Domić i Aleksandra Prijović bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << su glavni za podizanje atmosfere svojim glasom, ali se mikrofona latio i domaćin, koji je svojoj supruzi Goci otpevao nekoliko pesama. Šaban se kao pravi domaćin potrudio da trpeza bude bogata i da se svi gosti osećaju kao kod kuće.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

(FOTO) UGOSTIO ESTRADU U VILI OD MILION EVRA: Evo kako je Šaban Šaulić proslavio Svetog Jovana!

Izvor: Kurir, 23.Jan.2016, 09:40

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić proslavio je krsnu slavu Sveti Jovan u svojoj novoj vili na Dedinju...Porodica Šaulić proslavila je slavu u intimnoj atmosferi novog porodičnog doma, a slavlju su prisustvovali najbliži prijatelji i saradnici...Veselje je trajalo do ranih jutarnjih sati. Zorica...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.