Izvor: Svet, 07.Jan.2014, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verovali ili ne: Ovako su nekada izgledale Rada, Milica, Slavica i Tanja!

Rada Manojlović, Milica Todorović, Tanja Savić i Slavica Ćukteraš važe za atraktivne pevačice. Od kada su se prijavile za takmičenje “Zvezde Granda” izazivale su veliku pažnju javnosti, što zbog burnog ljubavnog života, što zbog fizičkog izgleda, koji se kod nekih od njih drastično promenio. Rada Manojlović i Milica Todorović doživele su možda i najveće transformacije [...]
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Rada Manojlović, Milica Todorović, Slavica Ćukteraš i Tanja Savić su ovako izgledale nekada! Da li biste ih prepoznali? (Foto)

Izvor: Svet plus, 07.Jan.2014

Rada Manojlović, Milica Todorović, Slavica Ćukteraš i Tanja Savić svakako važe za jedne od najatraktivnijih pevačica na domaćoj sceni, stoga je i više no zanimljivo podsetiti se kako su izgledali njihovi "rani radovi ".

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.