Verna Smitova supruga: Vil zna da ga nikad ne bih prevarila!

Izvor: Scandal.rs, 06.Jul.2015, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verna Smitova supruga: Vil zna da ga nikad ne bih prevarila!

U poslednje vreme često se nagađa o problemima i neverstvu u braku Vila Smita i Džejde Pinket Smit, ali čini se da njihov odnos ništa ne može da naruši.

Pošto je zvezda filma ‘Magic Mike XXL’ nedavno izjavila da nije Vilova čuvarka i da je potpuno normalno da ga privlače druge žene, u intervjuu za Today Show Džejda je sada izjavila kako ne krije kad je privuku atraktivni muškarci.

Vil zna da ga nikad ne bih prevarila. Kad ste sa nekim >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << 20 godina, mislite da ima mesta za ljubomoru“, zaključila je ona.

Pohvalila je i izgled svojih kolega Čeninga Tejtuma i Džoa Manganijela koji glume u spomenutom filmu. Kaže da nema određen tip muškaraca koji joj se sviđa, a i svog supruga smatra, kako je izjavila, pravim “komadom”.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.