Verila se Katarina Grujić

Izvor: Tracara.com, 25.Sep.2018, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verila se Katarina Grujić

Dvadesetšestogodišnja Katarina Grujić nikada nije volela da deli s javnošću detalje iz privatnog života. To je i razlog zašto se o njenom ljubavnom životu danonoćno polemiše. Ipak, ovog puta je napravila mali izuzetak i otkrila da se verila za svog partnera Nikolu. Ona je već pričala da smatra da je on onaj pravi, ali niko nije očekivao da će ovako brzo doći do venčanja. “Ja se udajem 20. maja, na svoj rođendan, 2019. godine”, rekla je Kaća u emisiji Premijera. Ona je pokazala i verenički prsten. Kako kaže, na venčanju ne želi kamere.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Verila se Katarina Grujić

Izvor: Svet, 26.Sep.2018, 11:30

Dvadesetšestogodišnja Katarina Grujić nikada nije volela da deli s javnošću detalje iz privatnog života. To je i razlog zašto se o njenom ljubavnom životu danonoćno polemiše. Ipak, ovog puta je napravila mali izuzetak i otkrila da se verila za svog partnera Nikolu.. Ona je već pričala da...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.