Verica Rakočević: Od mojih i Veljkovih svađa odjekuje čitava Avala!

Izvor: Scandal.rs, 23.Jun.2015, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verica Rakočević: Od mojih i Veljkovih svađa odjekuje čitava Avala!

Posle sudbinskog susreta pre dve godine, u životu dizajnerke Verice Rakočević i kompozitora Veljka Kuzmančevića ništa više nije bilo isto. Velika ljubav koja im se dogodila naterala ih je da iz korena promene život, zbog čega nijednog trenutka nisu zažalili. Uspešna kreatorka svoje rituale sa drugaricama rado je zamenila za miran porodični život na Avali, dok je njen suprug od istinskog boema postao ozbiljan porodični čovek koji nigde ne ide bez svoje žene. Priznaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da period prilagođavanja još traje, zbog čega često imaju nesuglasice koje rešavaju svađama. I to smatraju najvećim kvalitetom u svojoj vezi. Posle svakog „sukoba“, njihova ljubav se još više rasplamsava, a svaki novi dan u njihovom svetu je prava avantura.

Nedavno su se navršile dve godine od kada ste zajedno, jeste li obeležili taj dan?

Verica: “Svako ko poznaje Veljka zna da reč formalnost ne postoji u njegovom svetu. On je čovek koji me mnogo puta iznenadi bez ijednog povoda, ali takođe ne spadamo u ljude koji će slaviti godišnjice. Naš brak ni po jednom kriterijumu nije formalan, štaviše, iz ugla mnogih ljudi, naš odnos je pravi cirkus, ali mi u tome uživamo.”

Kako iznenađujete suprugu?

Veljko: “Moram da budem vrlo kreativan da bih oduševio Vericu i trudim se da joj uvek nešto poklonim ili napravim neki ugođaj koji još nije doživela. Siguran sam da se ne bi oduševila kada bi sada otišao u radnju i kupio joj najskuplje cipele u gradu. Potrebno je nešto mnogo originalnije.”

Ko je od vas dvoje više spreman na kompromise?

Verica: “Moram da priznam da je to Veljko. Od naših svađa odjekuje Avala, jer smo oboje jake ličnosti. Ranije sam mislila da su svađe nešto najstrašnije što može da se desi u jednoj vezi, a uz njega sam naučila da je to najpozitivnija stvar, jer se oslobodite besa.”

OSTATAK INTERVJUA JEDNOG OD NAJINTRIGANTNIJIH SRPSKIH PAROVA PROČITAJTE U NOVOM HELLO! KOJI JE U PRODAJI DO 28.JUNA

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.