Verenik Pratiše Banerdži: Nisam ubio “Malu nevestu”!

Izvor: Svet, 29.Jul.2016, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verenik Pratiše Banerdži: Nisam ubio “Malu nevestu”!

Četiri meseca posle i dalje nerazjašnjenog samoubistva Pratiše Banerdži, zvezde “Male neveste”, slučaj dobija nove obrise. Protiv glumičinog verenika Raula Radže, koga su njeni prijatelji i porodica od početka teretili za to što je Pratiša podigla ruku na sebe, konačno je podignuta optužnica. Na više od 1.000 stranica nalaze se izjave 63 svedoka, među kojima su retke one koje idu u prilog Radži, a mnogobrojni su iskazi koji ga prikazuju u novom svetlu. Policiju, međutim, posle pokušaja hapšenja glavnoosumnjičenog sačekala su zaključana vrata i prazan stan. Zvanično – Radža se vodi kao begunac.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Verenik Pratiše Banerdži: Nisam ubio “Malu nevestu”!

Izvor: Scandal.rs, 29.Jul.2016

Četiri meseca posle i dalje nerazjašnjenog samoubistva Pratiše Banerdži, zvezde “Male neveste”, slučaj dobija nove obrise. Protiv glumičinog verenika Raula Radže, koga su njeni prijatelji i porodica od početka teretili za to što je Pratiša podigla ruku na sebe, konačno je podignuta optužnica....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.