Veljko Ražnatović preboleo Mašu, utehu pronašao u mladoj pevačici! (Foto)

Izvor: Svet plus, 15.Avg.2014, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljko Ražnatović preboleo Mašu, utehu pronašao u mladoj pevačici! (Foto)

Veljko Ražnatović koji je pre samo nekoliko dana raskinuo višemesečnu vezu sa Mašom Terzić, utehu je pronašao u mladoj pevačici Anđeli Vujović, koja se na  "Beosongu“ pojavila u okviru grupe "Skajs".

Veljko Ražnatović ljut na Anastasiju: Mnogo me nervira i iritira!

Stariji sin Svetlane Cece Ražnatović privlači medijsku pažnju, a nakon raskida veze sa Mašom, Veljko je osvojio srce vršnjakinje pevačice Anđele Vujović, koja će >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << za dva dana napuniti 18 godina.

Foto: Alo.rs/ Goran Srdanov

"Veljko i Anđela vezu su započeli na Crnogorskom primorju, odmah nakon što se Maša vratila u Srbiju. Iako se odranije znaju preko zajedničkih prijatelja, odmah po povratku u Beograd dogovorili su se da idu zejedno u Guču. Njih dvoje su u zvucima trube uživali nekoliko dana sa prijateljima u kući koju su iznajmili, a ovih dana se spremaju da proslave njeno punoletstvo. Njih dvoje ne kriju svoju romansu, s obzirom na to da se ne razdvajaju preko dana, kao i u noćnim izlascima", rekao je izvor blizak porodici Ražnatović.

Autor: J.B.

Izvor: Alo.rs

Foto: Facebook/Don Velly Raznatovic

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.