Veljko Ražnatović OSUĐEN zbog NASILNIČKOG PONAŠANJA! Evo kakvu je kaznu dobio!

Izvor: Svet, 10.Dec.2018, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljko Ražnatović OSUĐEN zbog NASILNIČKOG PONAŠANJA! Evo kakvu je kaznu dobio!

Veljko Ražnatović, sin folk zvezde Svetlane Ražnatović, i trojica njegovih prijatelja osuđeni su danas u banjalučkom Osnovnom sudu na novčane kazne zbog nasilničkog ponašanja i tuče u kojoj je povređen Petar Zolak u aprilu 2017. na parkingu hotela “San” u Laktašima, objavili su banjalučki mediji.
Ražnatoviću je izrečena novčana kazna od 800 konvertibilnih maraka (oko 400 evra).
Izricanju presude prethodio je sporazum o priznanju krivice koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Ražnatović sa svojim advokatom Darkom Kremenovićem dogovorio sa banjalučkim tužilaštvom.
Osim Ražnatovića, zbog tuče u Laktašima na novčanu kaznu od po 800 KM osuđeni su Miloš Ećim (22) i Nemanja Đurić (23).
Najstrožu kaznu od 1.000 maraka (oko 500 evra) zaradio je optuženi Jovan Marjanović (22), radnik Skupštine Republike Srpske.
Svi optuženi su sporazumno priznali krivicu.
svetsvet
The post Veljko Ražnatović OSUĐEN zbog NASILNIČKOG PONAŠANJA! Evo kakvu je kaznu dobio! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.