Vanja Mijatović kupila pesmu “Paralizuj me” – pa odustala!

Izvor: Svet, 21.Apr.2015, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanja Mijatović kupila pesmu “Paralizuj me” – pa odustala!

Da pesma  ne odlazi u ruke onoga kome je namenjena već onome kome je suđena, potvrđuje slučaj pevačice Vanje Mijatović koja je prvobitno trebalo da otpeva pesmu “Paralizuj me” koju je na kraju otpevala Marina Visković.
“Ja sam prvo kupila tu pesmu i jako mi se svidela.  Ali onda sam kupila i ‘Košta me’ koja je sličnog ritma, onako baladična. Onda sam se dogovorila sa Damirom da umesto nje uzmem nešto brže”, izjavila je plavokosa pevačica koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << na kraju razgovora u “Grand Njuzu” nije otkrila  da li se pokajala zbog ove odluke.
Marininu verziju pesme “Paralizuj me” ste čuli, a šta mislite kako bi istu otpevala Vanja?
 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Vanja Mijatović kupila pesmu “Paralizuj me” – pa odustala!

Izvor: Scandal.rs, 21.Apr.2015

Da pesma  ne odlazi u ruke onoga kome je namenjena već onome kome je suđena, potvrđuje slučaj pevačice Vanje Mijatović koja je prvobitno trebalo da otpeva pesmu “Paralizuj me” koju je na kraju otpevala Marina Visković...“Ja sam prvo kupila tu pesmu i jako mi se svidela.  Ali onda sam...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.