“Vajtsnejk” u Hali “Pionir” (video)

Izvor: Svet, 22.Nov.2015, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Vajtsnejk” u Hali “Pionir” (video)

Bend “Vajtsnejk” nastupiće u nedelju u Hali “Pionir”, 40 godina od svog prvog nastupa u Beogradu sa Dejvidom Kaverdejlom.
“Vajtsnejk” dolazi u srpsku prestonicu u okviru svetske turneje na kojoj promovišu novi The Purple Album.
Kao što je već poznato, Dejvid Kaverdejl je odlučio da snimi album sa svojim omiljenim pesmama koje je otpevao u periodu od 1973. do 1976. godine.
Te numere prvobitno su uvrštene na Deep Purple albume Burn, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Stormbringe i Come Taste the Band i predstavljaju vrhunac Kavredejlove saradnje sa legendarnim gitaristom Ričijem Blekmorom.
“Ovaj album izdajem u znak ogromne zahvalnosti prema grupi ‘Deep Purple’. Kao što sam nedavno rekao Ričiju – vi momci ste me poveli na neverovatno muzičko putovanje koje još traje i blagosloven sam što sam vas imao za učitelje. Jedva čekam da otpevam ove divne pesme uživo i uplovim s fanovima u ‘Purple’ magiju”, izjavio je Kaverdejl.
Bend će podsetiti publiku na čuvene Deep Purple hitove – Burn, Stormbringer, Soldier of Fortune, The Gypsy, Sail Away, kombinujući ih sa svojim hitovima – Here I go Again, Fool For Your Loving, Still Of the Night, Is This Love.
Ulaznice za sutrašnji nastup koštaju 2.500, 2.990 i 3.500 dinara.
width="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bend "Whitesnake" nastupio u Hali pionir

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2015, 01:28

Bend "Whitesnake" održao je sinoć koncert u Hali pionir, gde je njihov frontmen Dejvid Koverdejl pre 40 godina prvi put nastupio sa grupom "Deep Purple" u tadašnjoj Jugoslaviji...Jedan od najvećih rok bendova nastupio je u srpskoj prestonici u okviru svetske turneje na kojoj promovišu novi "The...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.