VRUĆE I VAN KUĆE: Roker sa ženom snimio seksi spot! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2014, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRUĆE I VAN KUĆE: Roker sa ženom snimio seksi spot! (VIDEO)

Adam Levin, frontmen benda "Maroon 5", i njegova supruga, menakenka Behati Prinslu, snimili su vruće scene u novom spotu popularnog benda, a pored golotinje, može se videti i dosta krvi

Grupa “Maroon 5” snimila je spot za drugi singl sa aktuelnog albuma “V”, pesmu “Animals”, a u provokativnom videu pevač Adam Levin ima erotske scene sa svojom suprugom, manekenkom Behati Prinslu.

Njih dvoje, međutim, ne glume bračni par. Levin je ovde mesar >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << koji progoni lepu devojku-kupca, prati je kada ona to ne primećuje i pravi na stotine slika, čak i dok predmet njegove opsesije spava, a u spotu, pored golotinje, ima i dosta krvi.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.