VODITELJ U PROGRAMU POPIO MENSTRUACIJU - Nastao HAOS U STUDIJU, a reakcija OVOG MOMKA postala je HIT

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 13:18

VODITELJ U PROGRAMU POPIO MENSTRUACIJU - Nastao HAOS U STUDIJU, a reakcija OVOG MOMKA postala je HIT

Nije za one sa osetljivim stomakom!

U uživo emitovanom podkastu na Jutjubu "Joca & Nidža Show", jedan od kreatora, reper Jovan Grunčić zgrozio je sve kada je popio menstruaciju pomešanu sa koka kolom.

Po mišljenju mnogih koji su ispratili ovaj momenat, ništa gadnije nisu imali priliku da vide u bilo kojoj, a naročito domaćoj emisiji.

U podkastu, u kojem su bili i voditelj Teša Tešanović i reperka Mimi Mercedez, jedna od gošći Jovanu je predložila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da popije menstuaciju, što je on prihvatio.

Oni su odredili da kada se u uživo programu, onlajn uplatama, skupi oko 100 i nešto dolara, te da će Jovan tada njen predlog sprovesti u delo, što se i dogodilo.

Grunčić je u čašu sa menstruacijom, koju je dobio od jedne od devojaka, sipao koka kolu, a zatim popio.

Reperu Rođenom, koji je sedeo pored njega je u istom momentu pripalo muka, a kada je Jovan popio sadržaj iz čaše, taj momak je povratio.

- Najluđi lik u Srbiji - rekao je Rođeni koji je sedeo do Jovana, a Mimi Mercedez i ženska ekipa pozdravile su ovaj neobičan gest aplauzom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.