VIŠI SUD: Jelena Karleuša, ti izmišljaš!

Izvor: Poznati.info, 26.Okt.2012, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIŠI SUD: Jelena Karleuša, ti izmišljaš!

Nije tačna Karleušina tvrdnja da je sudija Božidar Vasić na Cecin odgovor: „Uvredilo me je nazivanje mog pokojnog muža kriminalcem“, rekao da „istina zna da vređa“

Brane čast.

- Obaveštavamo vas da su apsolutno netačni navodi koji se odnose na postupanje sudije ovog suda i da se radi o proizvoljnom tumačenju jedne od stranaka u ovom parničnom postupku – navedeno je u saopštenju Višeg suda iz Beograda, koje nam je dostavila portparolka  >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Dušica Ristić, kao odgovor na poruku koju jeJelena Karleuša ostavila na Tviteru neposredno nakon jučerašnjeg suđenja sa Svetlanom Ražnatović.

Podsetimo, JK je po izlasku iz sudnice napisala: „Izađoh iz suda. Sudija: ‘Šta vas je uvredilo?’ C: ‘Uvredilo me je nazivanje mog pokojnog muža kriminalcem.’ Sudija: ‘Istina zna da vređa’“, što su mnogi odmah prokomentarisali, čak i u tekstovima na pojedinim internet portalima, kako je sudija Božidar Vasić držao stranu Jeleni. Naravno, bilo je i onih koji su odmah izrazili sumnju u istinitost njenih navoda jer bi on time ukaljao svoj i ugled suda.

Nakon reakcije iz Višeg suda, pozvali smo Karleušu. Ona je ostala dosledna svojim tvrdnjama na Tviteru.

-Neka sudija kaže kako je tačno rekao ako je ovo što je  napisano proizvoljno tumačenje. Ovim putem saopštavam da se do kraja ove farse i ružne zamene teza neću oglašavati. Neka sud dosudi ko govori lako proverljivu istinu koja očigledno boli mnoge, a ko tragikomičnim tužbama pokušava da se opere od krvi i blata – kazala je Karleuša.

Modni okršaj

Dejan Milićević – Obe su izgledale perfektno

- Obe su izgledale perfektno, svaka u svom fazonu. Ceca je bila u sportskoj varijanti i delovala je onako kako treba – skupo. Jelena je bila ekstremno elegantna i odlično je izgledala. Inače, ne znam zašto se pravi fama oko oblačenja za odlazak na sud.

Saša Vidić – JK je repriza reprize

- Ceca je bila u tamnijoj, jesenjoj varijanti sa sjajnim mantilom i odličnim čizmama, da se ne ponavlja, nije bila repriza već viđenog. Jelena je bila repriza reprize, da krenem od tog da je belo Jelena već nosila, a da završim sa tim da je ovaj beli kaputić već iznosila. No, čemu panika, ionako joj je to svojstveno, „kopi pejst“ je njen život.

Darko Kostić – Ne želim da komentarišem te dve primitivke

- Stvarno ne želim ništa da komentarišem ni za svoj posao, a kamoli za te dve osobe. Ne znam ni o čemu se radi, nadam se samo da se nisu pobile juče, hahaha. Ne želim da dajem komentare za te dve primitivke.

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iz Višeg suda poručuju: Jelena Karleuša, ti izmišljaš! (Foto)

Izvor: Svet plus, 26.Okt.2012

Nije tačna Karleušina tvrdnja da je sudija Božidar Vasić na Cecin odgovor: "Uvredilo me je nazivanje mog pokojnog muža kriminalcem ", rekao da "istina zna da vređa ".

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.