(VIDEO) PEVAĆE TRUDNA: Iznenađenje na Sekinom koncertu!

Izvor: Svet, 20.Mar.2018, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) PEVAĆE TRUDNA: Iznenađenje na Sekinom koncertu!

 
Folk pevačica Seka Aleksić zakazala je koncert u Štark Areni za 14. april, ne bi li na ovaj spektakularan način krunisala seriju nastupa u prepunim klubovima širom Evrope, apsolutno svakog vikenda u proteklih godinu dana.
Iako dosad nije želela da otkriva ko će joj se kao gost iznenađenja pridružiti na sceni, malu tajnu je odala njena dugogodišnja prijateljica Slađa Alegro.


💋💋💋💋💋
A post shared by Sladja Allegro >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << (@sladja.allegro) on Mar 18, 2018 at 3:07pm PDT


“Velika je čast i zadovoljstvo biti deo ove večeri kao gost i kao prijatelj da uživam sa njom u njenoj noći. Rođendanska žurka i sigurno koncert za pamćenje”, napisala je ona na društvenim mrežama na iznenađenje mnogih budući da je već u poodmakloj trudnoći, kao i zbog činjenice da je do koncerta ostalo još mesec dana.


Velika cast i zadovoljstvo biti deo ove veceri …Kao gost i kao prijatelj da uzivam sa njom u njenoj noci.Rodjendanska zurka i sigurno koncert za pamcenje @seka_aleksic ❤❤❤
A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro) on Mar 19, 2018 at 1:00pm PDT


SVETSVET, Instagram
The post (VIDEO) PEVAĆE TRUDNA: Iznenađenje na Sekinom koncertu! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolege podržale Seku i otkrile da jedva čekaju rođendansku žurku u Areni!

Izvor: Scandal.rs, 20.Mar.2018

Približava se rođendanska žurka Seke Aleksić koja je zakazana za 14.april u Štark Areni! Kao iznenađenje i velika podrška na koncertu, biće joj trudna koleginica Slađa Alegro koja je na društvenim mrežama i otkrila da će sa svojom najboljom drugaricom proslaviti rođendan ali i najbolji koncert...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.