Izvor: Scandal.rs, 09.Maj.2019, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESNA RIVAS SE NAVATALA SA CONJOM! Velika sramota – ovo gleda NJEGOVA ŽENA, a pevačica nema BLAMA

Conja je poludeo zbog laži u vili i takmičara koji glume se*s, pa se obratio a i pokazao sa Vesnom Rivas kako se glumi. – Anđela meni je pun ku*ac ovih glupih rijaliti igrača…Mene niko ne može ubediti da nema neke fluidnosti, evo ja ću vam dati opšti primer sa Vesnom Rivas, ja i Vesna The post VESNA RIVAS SE NAVATALA SA CONJOM! Velika sramota – ovo gleda NJEGOVA ŽENA, a pevačica nema BLAMA appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Prija imala ovu muku zbog carskog reza, evo kako je na to reagovao Filip!

Izvor: Scandal.rs, 09.Maj.2019

Pevačica Aleksandra Prijović vratila se na javnu scenu nakon porođaja koji je bio u februaru! – Sada kada imam obaveze, izađem na dva-tri sata, ali sve vreme razmišljam o njemu. Kada izlazimo i Filip i ja, tada ga čuva dadilja ili ponekad priteknu u pomoć bake ili deka – rekla je Aleksandra,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.