Izvor: Scandal.rs, 29.Avg.2018, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA SVAĐA: DVE ZVEZDE devedesetih se VERBALNO SUKOBILE!

Celo popodne parovi diskutuju o tome da li Voljenka Ilić i Seksi Rock mogu izgraditi ljubavni odnos. Međutim, pojedini učesnici imaju stav da Voljenka glumi emocije, kako bi povratila staru slavu, najglasniji od svih drugih pristalica te tvrdnje bio je Baki B3. “Voljenka, ti ćeš biti skot, ukoliko se ispostavi da si zavlačila ovog čoveka”, bio The post VELIKA SVAĐA: DVE ZVEZDE devedesetih se VERBALNO SUKOBILE! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Seksi Rok ide preko krova u manastir

Izvor: Scandal.rs, 30.Avg.2018, 13:44

Već prve večeri Seksi Rok osvojio je gledaoce, kad je poželeo da istera đavola iz Aleksandre Mušunjac Fleksi, koja se trenutno odmara u Amsterdamu. Posle svega dva dana, Milorad Simić, poznatiji kao Seksi Rok, shvatio je da će u rijalitiju “Parovi” za njega biti mnogo posla. Zaljubio se u...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.