VEČERAS RASKRINKAVANJE SVIH LAŽI! Sprema se HAOS - Zadrugari NISU SVESNI šta ih čeka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2020, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEČERAS RASKRINKAVANJE SVIH LAŽI! Sprema se HAOS - Zadrugari NISU SVESNI šta ih čeka!

Biće čupavo...

Večeras je veče raskrinkavanja svih laži koje su zadrugari pokušali da prikriju u protekloj nedelji.

Milan Milošević će ponovo posetiti Imaginarijum, kako bi zajedno sa učesnicima rijalitija pregledao sve video snimke koje je produkcija pripremila za njih.

Podsetimo, Ivana i Bane su raskinuli, Filip i Iva su u izolaciji, Mateja i Tara su raskinuli, a Mina je pripretila Janjušu da će izneti detalje iz "Zadruge 1" o vezi košarkaša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Ane Korać. Takođe, sinoć a i danas je bila emisija "Pitanja gledalaca", pa ćemo videti da li su zadrugari iskreno odgovarali, ili će se mnoge stvari otkriti baš večeras.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SKANDAL! BRENDON ZVAO DAVIDA DA SPAVA KOD NJEGA - Ana sve otkrila, a evo kako on to objašnjava

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2020, 03:05

A onda ga ogovara....Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću, što je zadrugarima dalo znak da počinje emisija "Gledanje snimaka", a prvi video-prilog koji su zadrugari pogledali je ogovaranje Branislava Radonića Brendona o Davidu Dragojeviću...Kako je poznato, David i Brendon imaju turbulentan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.