VEĆ NAPUŠTA DOM FILIPA CARA! OGLASILA SE Aleks Nikolić iz Crikvenice: Da se sklonimo od svega!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 20:16

VEĆ NAPUŠTA DOM FILIPA CARA! OGLASILA SE Aleks Nikolić iz Crikvenice: "Da se sklonimo od svega!"

Ovako je Carova porodica prihvatila buduću snajku!

Aleksandra Nikolić neretko je pre samog odlaska u Crikvenicu kod svog verenika Filipa Cara isticala kako jedva čeka da ode i upozna njegovu porodicu.

Danas se oglasila za Pink.rs, te je istakla kako će obići grad i da joj je prelepo u Hrvatskoj, što je potkrepila fotografijom sa njihove terase.

- Došla sam juče u Crikvenicu sa Filipom i zaista je prelepo. Danas ćemo ići da obiđem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << malo grad i jedva čekam. Mama i sestra su predivne i drago mi je da smo došli ovde da se sklonimo malo od svega. Odmaramo i super nam je - otkrila je pobednica "Zadruge 6" za Pink.rs

Filip je na svom Instagram profilu objavio kako u kuhinji teku pripreme ručka, usnimivši i Aleks koja se sjajno snalazila u kuhinji. Da li će doći do porodičnog ručka i razgovora, ostaje nam samo da ispratimo i saznamo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.