Izvor: iYupi.com, 27.Mar.2011, 04:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB: LJUBAVNICI U PANICI JER JE MARIJANA MOŽDA TRUDNA?!

Naime, dok priča o seksu koji su ispod jorgana imali pre nekoliko dana intrigira javnost na prostoru bivše SFRJ, Srbin i Hrvatica imaju mnogo veću brigu jer su shvatili da nisu bili dovoljno oprezni, pa ih je uhvatila panika da kućanica iz Šibenika ne ostane u drugom stanju. Prvi strahovi pojavili su se jutro nakon što su bili intimni. Nakon... (Ovo je samo deo vesti, posetite iYupi.com za sve vesti, video klipove i mnogo više.)

Nastavak na iYupi.com...






Povezane vesti

VB4: Marijana Čvrljak je trudna?!

Izvor: SamoProvereno.com, 27.Mar.2011

Iako je poznato da nakon je*anja nema kajanja, ono vrlo često nužno usledi, o čemu svedoči i slučaj učesnika “Velikog brata” Marijane Čvrljak i Nikole Nemeševića. Naime, dok priča o seksu koji su ispod jorgana imali pre nekoliko dana intrigira javnost na prostoru bivše SFRJ, Srbin i...

Nastavak na SamoProvereno.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.