Uzbudljivi triler sa Milošem Bikovićem: Lutkice!

Izvor: Svet plus, 07.Okt.2022, 20:58

Uzbudljivi triler sa Milošem Bikovićem: Lutkice!

Uzbudljivi triler sa Milošem Bikovićem “Lutkice” (The Telki, 2022) od 16. oktobra na RTS-u. Glavni junak serije je Moskovljanin Andrej Mirkin.

Popularna ruska drama-triler “Lutkice” (The Telki, 2022) sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, zasnovana na istoimenom romanu nagrađivanog ruskog pisca Sergeja Minajeva, stiže na Prvi program RTS-a.

Glavni junak serije je Moskovljanin Andrej Mirkin, dvadesetsedmogodišnjih mladić koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << vodi agenciju za odnose sa javnošću, a svoj uspeh i ugodan život duguje ženama.

Radnja je smeštena u boemskim enterijerima moskovskih noćnih klubova, šik restoranima, kancelarijama i spavaćim sobama, u kojima Mirkin traga za uspehom i zadovoljstvom ne razmišljajući o tome koliko je života uništio na tom na putu.

Međutim, u jednom trenutku, kada sve izgleda previše dobro da bi bilo istinito, sve oko njega počinje da se ruši i njegov život se pretvara u pakao a ovaj harizmatični prevarant će morati da se suoči sa posledicama svojih postupaka.

Pored Miloša Bikovića, u seriji glume Paulina Anrejeva, Ljubov Aksenova, Oksana Akinšina, Viktorija Tolstoganova i drugi.

Režiju potpisuje Marija Agranovič.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 

Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.