Užas! Ćerki za 10. rođendan poklonila plastične operacije

Izvor: Svet, 07.Jun.2015, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas! Ćerki za 10. rođendan poklonila plastične operacije

Sara Burdž je u Americi poznata kao promoterka plastičnih operacija. U tom maniru vaspitava i svoje tri ćerke.
Iako najmlađa ima samo 10 godina, dobila je za rođendan vaučer u vrednosti 6300 dolara koji može da potroši samo na operacije.
Što je još jezivije, malena Popi je za 6. rođendan dobila operaciju grudi, a za 8. takođe vaučer u vrednosti od nekoliko hiljada evra.
Popi, dvadesetogodišnja Hana i dvadesetdevetogodišnja Šarlot su od >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << majke godinama unazad za rođendane dobijale ove jezive poklone, a čitava javnost u Americi je osudila ovakvo ponašanje.
Psiholozi se slažu da je Sara bolesna, a tu svoju opsesiju prenosi i ćerkama. To i ne čudi budući da je Saru u mladosti brutalno pretukao bivši dečko, unakazivši joj lice, te je hirurzima trebalo narednih šest godina kako bi joj pomogli da barem liči na živu osobu.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Svetska javnost šokirana: Za deseti rođendan poklonila ćerki 7.000 dolara za plastične operacije

Izvor: B92, 07.Jun.2015

Ne znamo šta ste poželeli za svoj deseti rođendan ili šta ste dobili za isti, ali znamo da je Sara Burdž svojoj ćerki poklonila vaučer na 7 hiljada dolara za plastične operacije...Sara je inače poznata po svojim estetskim zahvatima i u poslednje dve decenije potrošila je na hiljade dolara da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.