“Utisak nedelje” nije zabranjen?! Televizija demantovala!

Izvor: Scandal.rs, 27.Sep.2014, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Utisak nedelje” nije zabranjen?! Televizija demantovala!

“Astonko” doo, većinski vlasnik kompanije B92 obaveštava javnost da su neistinite tvrdnje da je emisija “Utisak nedelje” autorke Olje Bećković zabranjena te da je svako takvo i slično tumačenje nepostizanja dogovora o emitovanju emisije između autorke i većinskog akcionara B92, neosnovano i zlonamerno. B92 duboko uvažava dugogodišnji profesionalni odnos sa autorkom Oljom Bećković i doprinos koji je njena emsija dala televiziji. Imajući to u vidu, podvlačimo da emisija >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << nije zabranjena za emitovanje i sa žaljenjem konstatujemo kako je svako dalje tumačenje u tom pravcu netačno. I dalje čvrsto verujemo da bi Utisak nedelje bio najjači razvojni potencijal B92 info i stoga ne vidimo razlog za teorije zavere, a naročito ne ako se ima u vidu da se radi o poslovnom predlogu koji, kako pretpostavljamo, nije ispunio očekivanja autorke. Takođe podsećamo da je B92 privatna kompanija koja donosi odluke rukovođenja isključivo poslovnim razlozima i da za svoje odluke odgovara svojim akcionarima.

Prema strategiji razvoja, B92 nastavlja da sledi put razvoja u televiziju zabavnog karaktera, dok B92 info prerasta u snažnu kablovsku televiziju sa dvadesetčetvoročasovnim informativno-dokumentarnim programom domaće i strane produkcije. U svetlu ovih promena, menadžment B92 je sa velikim entuzijazmom ponudio Olji Bećković i produkcijskoj kući “Mreža” mogućnost da se emisija “Utisak nedelje” emituje i proširi na redizajniranom kablovskom kanalu. Dodatno, Olji Bećković je ponuđeno da ima veću ulogu u razvoju kanala kroz značajan urednički angažman na televiziji. Prelazak emisije na B92 info je bio planiran za početak novembra kada počinje sa radom potpuno nov studio. Olji Bećković je ponuđeno da do tada nastavi sa emitovanjem emisije na terestrijalnom kanalu B92. Nažalost, produkcijska kuća “Mreža” i autorka odbili su ovu ponudu iz razloga koji nisu poznati B92.

B92 će blagovremeno informisati gledaoce i javnost o daljem toku procesa restruktuiranja kanala B92 i B92 info.

Šta o svemu kaže Olja Bećković pročitajte OVDE

Autor: Life Content

Foto: Promo

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.