Uskoro stiže nastavak romana Sluškinjina priča

Izvor: Tracara.com, 29.Nov.2018, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro stiže nastavak romana Sluškinjina priča

Zahvaljujući velikom interesovanju javnosti, kanadska spisateljica Margaret Atwood piše nastavak svog romana Sluškinjina priča, koji je prodat u više miliona primeraka širom sveta i pretočen u nagrađivanu televizijsku seriju. Roman Testamenti (The Testaments) biće objavljen u septembru iduće godine, saopštio je izdavač Nan A. Talese/Doubleday, a radnja knjige dešava se 15 godina posle poslednje scene s naratorkom Sluškinjine priče. Roman Margaret Atwood o totalitarnom društvu u imaginarnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << zemlji Gilead bio je bestseler kada je prvo objavljen 1985. godine i ponovo postao popularan posle izbora Donalda Trumpa za predsednika SAD 2016. godine. Na osnovu tog romana snimljena je istoimena serija za streaming servis Hulu. Atwoodova je u saopštenju rekla da je nastavak inspirisan pitanjima čitalaca o Gileadu i o “svetu u kome živimo”. “Dragi čitaoci: sve što ste me pitali o Gileadu i njegovom funkcionisanju inspiracija je za novu knjigu. Pa, skoro sve. Tu je i svet u kome živimo,” navela je ona.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Margaret Atvud najavila nastavak knjige ,,Sluškinjina priča"

Izvor: B92, 29.Nov.2018

Kanadska književnica Margaret Atvud kaže da će nova knjiga biti inspirisana ,,svetom u kome trenutno živimo"...Margaret Atvud je počela da piše nastavak romana ,,Sluškinjina priča", inspirisana trenutnim stanjem u svetu...Knjiga koju je napisala 1985. godine, o životu u Americi pod totalitarnim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.