Mila Kunis i Ešton Kučer čekaju bebu?

Izvor: Mondo, 28.Okt.2012, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mila Kunis i Ešton Kučer čekaju bebu?

Paparaci su lepu glumicu ulovili sa stomačićem.

Ako je verovati fotografijama, Mila Kunis (29) i Ešton Kučer (34) čekaju bebu. Par je uslikan u subotu tokom jedne opuštene popodnevne šetnje i to ne bi bilo ništa čudno da glumičin stomak ne izgleda kao da je u trećem mesecu trudnoće.

Par mesecima živi zajedno, a oboje su u intervjuima rekli da nemaju ništa protiv toga da postanu roditelji. Američki mediji su i u junu pisali da je lepa glumica trudna, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se tada udebljala zbog uloge u filmu "Blood Ties".

Mila i Ešton se znaju 14 godina, zajedno su počeli karijeru u seriji "Lude 70-te", a u međuvremenu je Mila bila u vezi sa Mekolijem Kalkinom, a Ešton u braku sa Demi Mur od koje se još uvek nije razveo jer ne mogu da se dogovore oko podele imovine.

Trudna ili ne, procenite sami.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mila Kunis i Ešton Kučer čekaju bebu?

Izvor: Poznati.info, 29.Okt.2012, 10:30

Paparaci su lepu glumicu ulovili sa stomačićem...Ako je verovati fotografijama, Mila Kunis (29) i Ešton Kučer (34) čekaju bebu. Par je uslikan u subotu tokom jedne opuštene popodnevne šetnje i to ne bi bilo ništa čudno da glumičin stomak ne izgleda kao da je u trećem mesecu trudnoće...Par...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.