Uroš i Ava se “pomirili” u emisiji “VB magazin” VIDEO

Izvor: Poznati.info, 15.Apr.2013, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uroš i Ava se “pomirili” u emisiji “VB magazin” VIDEO

Uroš Ćertić je gostovao u jučerašnjem izdanju emisije “VB magazin”, a dobio je i priliku da porazgovara sa Avom Karabatić, koja je i dalje u kući. Razgovor je protekao prilično nategnuto, ali je voditeljka Marijana Mićić konstatovala da su se njih dvoje pomirili.

- Vidim zaljubila si se, kako ide? – upitao je Uroš Avu.

Starleta je uzdahnula i odgovorila:

- Ide, videćemo…

Kaskader je novom paru poželeo sreću, a svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << bivšoj cimerki iz kombija čestitao je na nastupu na “Balkan song kontestu”. On je iskoristio priliku da pozdravi neke od ukućana, uključujući i Soraju, čiji kačket ne skida s glave.

Marijana je prokomentarisala da su se Ava i Uroš sad pomirili i da mogu na kafu kad starleta izađe, ali izbačeni ukućanin nije bio oduševljen idejom, pa je odgovorio:

- Ih, sad, na kafu…

VIDEO> Uroš i Ava razgovaraju:

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Veliki Brat 2013: Pogledajte kako su se Ava i Uroš pomirili (Video)

Izvor: Svet plus, 16.Apr.2013, 13:42

Bivši ukućanin Uroš Ćertić gostovao je u nedeljnom izdanju emisije "VB magazin ", a dobio je i priliku da porazgovara sa Avom Karabatić, sa kojom nije bio u dobrim odnosima.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.