Urnebes: novi album Branke Sovrlić

Izvor: Poznati.info, 06.Jun.2011, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urnebes: novi album Branke Sovrlić

Branka Sovrlić preksinoć je, u prisustvu kolega i novinara, promovirala novi album Urnebes, na kojem se nalazi deset novih pesama, kao i pet hitova koji su obeležili njenu dosadašnju karijeru.
Plavokosa pevačica promovisala je numere u pratnji tamburaša u svojoj vili Golubica na Ilidži, a na repertoaru se našlo i nekoliko sevdalinki. Branka je imala dupli razlog za slavlje, jer je u četvrtak proslavila i rođendan, a zanimljivo je da novinarima nije htela >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << otkriti koliko ima godina.
Zvanice su, osim u dobroj muzici, mogle uživati i u vrhunskim specijalitetima iz restorana Bosanska kuća, a pevačicin suprug Sadik Pašić Paja za ovu priliku je okrenuo i jagnje, koje su zvanice pojele za desetak minuta.
- Drago mi je što su se u našoj vili okupili dragi ljudi i kolege. Svi smo stalno na putu i nemamo previše vremena za druženje, rekla je Sovrlić.
Na promociji su bili Nazif Gljiva, Nihad Alibegović, Avdo Huseinović, Mirsad Čomaga, Tarik Stambolić, Enver Šadinlija...
Slične, interesantne teme: Branka Katic Biografija Branka Nevistić Biografija Tijana Dapčević, Ana Pendić, Ivana Zarić, Branka Pujić i mnogo poznatih ličnosti na otvaranju Sephore

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Branka Sovrlić uz bogatu zakusku promovisala novi album

Izvor: Svet, 06.Jun.2011

Branka Sovrlić preksinoć je, u prisustvu kolega i novinara, promovirala novi album Urnebes, na kojem se nalazi deset novih pesama, kao i pet hitova koji su obeležili njenu dosadašnju karijeru. Plavokosa pevačica promovisala je numere u pratnji tamburaša u svojoj vili Golubica na Ilidži, a na repertoaru...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.