Ups! Nova sezona popularne serije krije ogromnu grešku!

Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2014, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ups! Nova sezona popularne serije krije ogromnu grešku!

Da li možete da pronađete grešku u ovoj promotivnoj fotografiji za novu sezonu serije Downtown Abbey (Dauntonska opatija)?

Ako ne, nastavite da čitate tekst i saznaćete!

Nove fotografije, objavljene uoči pete sezone ove veoma popularne drame, kriju u sebi i jednu veliku grešku. Na slici se nalaze Earl of Grantham (Hugh Bonneville) i njegova ćerka Lady Edith Crawley (Laura Carmichael) ispred kamina. Dok su rekviziti i scenografija istorijski tačni i datiraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << iz ranog perioda dvadesetog veka, na slici se zagubila i jedna plastična flaša.

Plastične flaše nisu bile dostupne sve do 1947. godine, a masovno su se proizvodile tek 1960. godine. Radnja pete sezone serije smeštena je u 1924. godinu.

Ekipa serije rekla je samo da postoje značajne promene u životima svakog lika u novoj sezoni, ali da  neće da otkrivaju detalje.

Možda su odlučili da u petu sezonu dodaju još neke moderne detalje?!

Autor: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Downtown Abbey: Promo fotografija popularne serije krije veliku grešku

Izvor: Svet, 15.Avg.2014

Da li možete da pronađete grešku u ovoj promotivnoj fotografiji za novu sezonu serije Downtown Abbey (Dauntonska opatija)?. Ako ne, nastavite da čitate tekst i saznaćete!. Ostatak teksta i odgovor na pitanje možete pogledati OVDE!. Izvor: scandal.rs

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.