Upropastila odmor: Jelena Kostov pala sa skija!

Izvor: Svet, 25.Feb.2015, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upropastila odmor: Jelena Kostov pala sa skija!

Jelena Kostov nedavno se vratila sa Kopaonika gde je bila na skijanju sa verenikom! Planirala je da ostane malo duže i da nauči da skija, međutim, povredila se na ski-stazi, pa se, kako SCANDAL! saznaje, hitno vratila u Beograd.
“Moj verenik odlično skija, pa sam i ja imala želju da naučim, ali sam baš nespretna. Pala sam i iščešala nogu, to su nenormalni bolovi, mislila sam da sam je polomila. Mnogo sam se uspaničila. Samo mi je bilo u glavi da ću morati mesecima da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ležim i mirujem, tako da nam je odmor upropašćen, ali planiramo uskoro da odemo opet, samo se neću usuditi da ponovo stanem na skije”, kaže Jelena za SCANDAL!
Autor: IVAN VUKOVIĆ copyrighted
Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.