Uhvaćena bivša učesnica Parova: Auu, vidite ŠTA JE RADILA na ulicama Beograda! (PAPARACO FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 22:11

Uhvaćena bivša učesnica "Parova": Auu, vidite ŠTA JE RADILA na ulicama Beograda! (PAPARACO FOTO)

Pokazala humanost!

Sanja Spasojević Barbi učestvovala je u osmoj sezoni rijalitija "Parovi".

Iako je očarala gledaoce i muškarce u vili svojim izgledom, ovu 18-godišnjakinju nijedan od takmičara nije uspeo da osvoji.

Ona je rijaliti napustila pre kraja sezone, i od tada se nije previše pojavljivala u javnosti.

Ipak, naš paparaco je "ulovio" tokom šetnje kroz Beograd. Barbi je bila u društvu svoje sestre, a zanimljivo je da ju je paparaco >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uhvatio kraj tezge sa knjigama, na Zelenom vencu. Ona je kasnije svratila i do trafike, kupila je kokice u Knezu, a u jednom trenutku, ona i njena sestra pokazale su humanosti i ostavile novac starici koja je prosila na pločniku. Kako je sve to izgledalo, pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.