Uhapšen Ognjen Vranješ

Izvor: Tracara.com, 27.Mar.2019, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Ognjen Vranješ

Ognjen Vranješ je u ponedeljak uhapšen na aerodromu u Šarloi, budući da nije imao važeću dozvolu boravka. Kao izbeglica bez papira, on je proveo noć u zatvorenom centru u Stenokerzelu. Vranješ je prošlog četvrtka putovao u Banjaluku kako bi proveo vikend s porodicom i prijateljima, daleko od briga koje ima u Anderlehtu. Međutim, na povratku u Šalroa,  doživeo je neprijatno iznenađenje. Na kontroli pasoša u Belgiji je ustanovljeno kako mu je boravišna dozvola istekla. Policajci su >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << ga od tada tretirali kao ilegalca u državi i zabranili mu ulazak na teritoriju Belgije. “Zaustavljena osoba je tvrdila da je igrač Anderlehta, ali nije mogla pružiti nijedan dokaz za to”, napisao je odgovorni službenik u zapisnik, piše Svet. Budući da BiH ne pripada Evropskoj uniji, Vranješ je morao imati uz sebe validnu vizu ili dokument o dozvoli boravka. Vranješ ima takvu dozvolu boravka na temelju ugovora o radu s Anderlehtom, ali je prošlog meseca ona obustavljena. Policija u Šarloi je potpisala izjavu kako će ga prema proceduri poslati nazad u BiH, ali kako tu noć nije bilo letova za Banjaluku prebačen je u Stenokerzel, blizu aerodroma. Tamo je proveo noć u zatvorenom centru.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

SKANDAL!!! UHAPŠEN OGNJEN VRANJEŠ!

Izvor: Svet, 27.Mar.2019

Nema kraja skandalima bivšeg reprezentativca Bosne i Hercegovine Ognjena Vranješa koji se proslavio nakon što je pokušao da uništi brak pop divi Jeleni Karleuši. Anderlehtov štoper je u ponedeljak uhapšen na aerodromu u Šarloi, budući da nije imao važeću dozvolu boravka. Kao izbeglica bez...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.