Udala se trudna Selma Bajrami!

Izvor: Svet, 23.Dec.2011, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udala se trudna Selma Bajrami!

naslov: 
Udala se trudna Selma Bajrami!



excerpt: 
Mesec dana nakon što ju je zaprosio Mujo Musić, on i pevačica venčali su se juče pred oko stotinak zvanica...


izvor: 
Scandal.rs


tekst clanka: 
Sinoć u 19 sati u hotelu Tuzla udala se pevačica Selma Bajrami! Mesec dana nakon što ju je zaprosio Mujo Musić, oni su se venčali juče pred oko stotinak zvanica. Selma je svojim gostima priznala i da je u drugom stanju a medijima ne želi da otkrije više ništa od toga: "Tačno je da sam se udala i jako sam srećna", poručila je Selma SMS porukom svim čitaocima našeg portala!
Mujo je inače iz Austrije i tamo radi a Selmu je upoznao u julu na jednom od nastupa na Modracu.
Ovo je pevačicin drugi brak. Ona se još 2003 već udavala ali posle kratkog braka tada je rekla da je ta svadba bila samo njen ženski hir. Kako nezvanično saznajemo jedini gost iz Srbije na svadbi je bio reditelj i modni fotograf Dejan Milićević.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Seku od zatvora spasilo austrijsko državljanstvo!

Izvor: Svet, 24.Dec.2011, 17:02

naslov: . Seku od zatvora spasilo austrijsko državljanstvo!. . . . excerpt: . Da poseduje srpsko državljanstvo, Aleksićeva bi mogla da bude osuđena na dva meseca zatvora, dobila bi 15 kaznenih...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.